I.

Serviciul fotografie Fashion

Fotografii Fashion

Fotografie

fashion.

Cu o experiență vastă în fotografierea produselor de îngrijire și beauty, a articolelor vestimentare și a accesoriilor, atât in studio cât și în locații outdoor, vă punem la dispoziție posibilitatea de a alege cea mai potrivită abordare privind produsul pe care îl promovați și punem accent pe detaliile care fac diferența. 

Ii.

Portfolio

În spatele fiecărei fotografii se află o poveste

IIi.

Testimonial

Moment memorable

Ioana

Am lucrat cu echipa Layout, comunicarea a fost foarte buna, au adus fotografiile excat acolo unde ne-am imaginat, super profesioniști

Ioana

iv.

Contact

Hai sa lucram impreuna

Info:

Toate proiectele noastre au la baza o buna comunicare intre echipa si client. Pentru a intelege nevoia brandului sau produsului dvs avem nevoie de cat mai multe informatii. Nu omiteti nici un detaliu.

De exemplu: 

Ce tip de serviciu va doriti? 

Cate produse? Cate cadre aveti nevoie?

O descriere cat mai amanuntita a produsului sau serviciului dorit.

1-2 poze de referinta sau produse asemanatoare.

v.

FAQ

Intrebari frecvente

01.

Da, studioul nostru este localizat in Bucuresti. Te rugam sa verifici pagina de contact

02.

Da. Ne puteti trimite produsul prin curier si stabilim toate detaliile necesare printr-o intalnire online sau ne puteti comunica toate detaliile prin telefon/Whatsapp. La finalul sedintei foto noi iti trimitem inapoi produsul prin curier.

03.

Da, studioul nostru are o echipa specializata in realizarea materialelor video, clipuri de prezentare. In functie de nevoile brandului dvs putem gasi solutia cea mai potrivita pentru realizarea unui material de prezentare video.

04.

In functie de complexitatea proiectelor si nevoile brandului dvs pot exista costuri suplimentare cum ar fi elemente decorative care sa puna in valoare produsul.

05.

Studioul nostru colaboreaza cu agentii si putem sa stabilim care este modelul si tipul de fotografie potrivit pentru produsul dvs.

06.

Colaboram cu make-up artisti si hair stylisti pentru proiectele care necesita sedinta foto cu model. Daca proiectul dvs implica acest tip de colaborare, vom putea oferi aceste servicii contra costului aferent.

07.

Fotografiile sunt realizate la calitate inalta, astfel incat sa fie utilizate atat pentru web cat si pentru print. Fotografiile vor fi trimise catre dvs prin intermdiul unui link dedicate sau prin email.

08.

Timpul dedicat unei sedinta foto fluctua in functie de complexitatea proiectului si va fi comunicat de echipa noastra cand va avea toate detaliile.