I.

Serviciul fotografie culinar

Imagini care pot crește simțitor pofta de mâncare

Fotografie

culinara.

Atenție! Urmează imagini care pot crește simțitor pofta de mâncare. A nu se vizualiza pe stomacul gol!

Aspect, atmosferă, savoare…acestea sunt ingredientele care stau la baza fotografiei culinare. Echipa noastră, formată în special din gurmanzi, fotografi profesioniști și food stylists, pune în lumina potrivită fiecare produs culinar.

Scopul nostru este să deschidem apetitul prin intemediul fotografiilor delicioase.

Ii.

Portfolio

În spatele fiecărei fotografii se află o poveste

GALLERY.

OUR

Consideram ca fiecare proiect ne reprezinta si traduce in imagini pasiunea si profesionalismul echipei noastre. Fie ca vorbim de de cataloage de prezentare ,galerii foto pentru web, sedinte foto corporate, echipa Layout pune în lumina potrivită fiecare produs.

IiI.

Testimonial

Moment memorable

Fior di Late

Am avut nevoie de ajutor pentru imagini de produse. Alex a fost foarte amabil si a livrat o calitate foarte buna.
A stat si a ascultat si a inteles foarte bine ceea ce am dorit de la el. Recomand serviciile de la Layout Studio. Totul a decurs intr-un mod foarte profesionist.

Adrian

iv.

Contact

Hai sa lucram impreuna.

Info:

Toate proiectele noastre au la baza o buna comunicare intre echipa si client. Pentru a intelege nevoia brandului sau produsului dvs avem nevoie de cat mai multe informatii. Nu omiteti nici un detaliu.

De exemplu:

Ce tip de serviciu va doriti?

Cate produse?

Cate cadre aveti nevoie?

O descriere cat mai amanuntita a produsului sau serviciului dorit.

1-2 poze de referinta sau produse asemanatoare.

v.

FAQ

Intrebari frecvente

01.

Da, studioul nostru este localizat in Bucuresti. Te rugam sa verifici pagina de contact

02.

Da. Ne puteti trimite produsul prin curier si stabilim toate detaliile necesare printr-o intalnire online sau ne puteti comunica toate detaliile prin telefon/Whatsapp. La finalul sedintei foto noi iti trimitem inapoi produsul prin curier.

03.

Da, studioul nostru are o echipa specializata in realizarea materialelor video, clipuri de prezentare. In functie de nevoile brandului dvs putem gasi solutia cea mai potrivita pentru realizarea unui material de prezentare video.

04.

In functie de complexitatea proiectelor si nevoile brandului dvs pot exista costuri suplimentare cum ar fi elemente decorative care sa puna in valoare produsul.

05.

Studioul nostru colaboreaza cu agentii si putem sa stabilim care este modelul si tipul de fotografie potrivit pentru produsul dvs.

06.

Colaboram cu make-up artisti si hair stylisti pentru proiectele care necesita sedinta foto cu model. Daca proiectul dvs implica acest tip de colaborare, vom putea oferi aceste servicii contra costului aferent.

07.

Fotografiile sunt realizate la calitate inalta, astfel incat sa fie utilizate atat pentru web cat si pentru print. Fotografiile vor fi trimise catre dvs prin intermdiul unui link dedicate sau prin email.

08.

Timpul dedicat unei sedinta foto fluctua in functie de complexitatea proiectului si va fi comunicat de echipa noastra cand va avea toate detaliile.